Bisnes aiskrim yang menguntungkan

bisnes ais cream yang menguntungkan

Musim panas ketika ini betul-betul membuatkan tekak kita cepat dahaga. Oleh itu, produk seperti air sejuk selalunya menjadi pilihan untuk menghilangkan dahaga. Disebabkan itu, banyak gerai-gerai kopi pelbagai jenama di jual di tepi jalan.

Sebenarnya pada post ini saya ingin berkongsi dengan anda produk yang menguntungkan untuk dijual pada musim panas ini. Produk tersebut adalah aiskrim. Kenapa PERNIAGAAN AISKRIM? Nah inilah adalah salah satu produk yang best untuk membasah tekat ketika cuaca panas. Selain itu, rasa ais cream yang sedap memang syok habis jika dimakan dalam cuaca panas ini.Aiskrim ini bukan sahaja budak-budak suka malah orang dewasa juga menyukainya.

Aiskrim Malaysia

bisnes aiskrim yang menguntungkan

Sumber gambar dari facebook. Mohon halalkan ya. Terima Kasih.

 

saya tahu anda pasti akan tahu mengenai aiskrim Malaysia. Dulu masa kecil-kecil selalu beli untuk hilangkan dahaga lepas bermain. Kini ais cream Malaysia sekarang sudah berubah. Pelbagai perisa diolah dan dijual pada harga mampu beli.Sebatang hanya beberapa posen sahaja.

Inilah masanya untuk anda berjinak-jinak dengan dunia perniagaan aiskrim bermula di rumah. Sebagai suri rumah, anda boleh meluangkan masa untuk membuat aiskrim Malaysia yang ringkas dan mudah.Anda boleh buat aiskrim bersama dengan anak anda. Kemudian, boleh minta mereka menjual kepada kawan-kawan mereka.

Kelebihan membuat perniagaan aiskrim

1. Boleh dibuat dari rumah- Anda boleh buat bisnes aiskrim di dapur anda sahaja. Cuma beli plastik bungkusan ais cream, bancuh air aiskrim tersebut. Kemudian masukkan dalam plastik bungkus dan ikat. Akhir sekali masukkan dalam ruang beku peti ais dan bekukan. Esok dan boleh jual.

2. Tidak memerlukan modal yang besar- Kos buat aiskrim murah sekali tapi untuk berganda.

3. Boleh gunakan peralatan yang sedia ada di rumah. Peralatan dirumah anda seperti jug air, memang dah sedia ada. Cuma gunakan sahaja.

Macam mana? Senangkan nak buat aiskrim.Jika anda serius untuk menceburi perniagaan ais cream ini, saya cadangkan kepada anda mendapatkan panduan bisnes Aiskrim kerana panduan ini boleh membantu anda menjalankan perniagaan ais cream anda dan boleh mengembangkan perniagaan ais cream anda.

Anda bukan sahaja boleh jual aiskrim Malaysia, malah boleh pelbagai aiskrim lain yang menjadi kegemaran orang Malaysia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge