Rahsia mudah hamil kini terbongkar

cara mudah untuk hamil

Memiliki anak adalah sesuatu yang amat diidamkan. Kehadiran mereka adalah sebagai menyeri hidup dan juga menyambung zuriat keturunan . Kadang-kadang ada pasangan yang mengalami kesukaran untuk dapatkan anak disebabkan sebab-sebab tertentu. Ini menyukarkan si isteri untuk hamil.

Antara perkara yang menyukarkan untuk hamil adalah:-

  • Tidak tahu waktu subur
  • cara hidup yang salah dan menyukarkan proses kehamilan.
  • Tidak tahu cara hubungan kelamin yang betul yang mudah hamil.
  • Masalah pada wanita.
  • Masalah ketidaksuburan lelaki.

Akibat daripada masalah ini, hubungan menjadi renggan dan dingin. Hubungan imtim tidak dapat dilakukan dan Lagi sukar untuk hamil.

Untuk mudah hamil, setiap pasangan perlu ada ilmu untuk memastikan si isteri hamil. Antara perkara-perkara yang perlu diamalkan setiap pasangan yang inginkan anak adalah:-

  1. Kenal pasti tarikh dan waktu subur pasangan- Setiap pasangan perlu tahu calendar tarikh dan waktu subur untuk memudahkan hubungan intim dilakukan. Kenal pasti dahulu waktu subur supaya anda mudah untuk merancang untuk mendapatkan zuriat.
  2. Kaedah pemakanan- Diet makanan yang sihat boleh membantu wanita hamil. Setiap pasangan perlu  tahu makanan apa yang sesuai untuk diamalkan untuk memudahkan proses kehamilan. Tahukan anda, ice cream adalah salah satu makanan yang boleh membantu kehamilan? Ini adalah hasil daripada kajian dari Universiti Harvard sendiri!
  3. Pemilihan posisi dalam melakukan hubungan kelamin. Anda perlu tahu posisi intim yang mudah untuk hamil.Selain itu, perkara-perkara yang perlu dielakkan dalam hubungan kelamin supaya proses kehamilan boleh berlaku.
  4. Doa-doa untuk dapatkan zuriat.Doa adalah salah satu ihtiar yang boleh anda amalkan.Minta terus dari Allah. Insyaallah doa kita dimakbulkan. Terdapat banyak doa-doa yang boleh anda amalkan.
  5. Ketahui lebih lanjut di dalam ebook >>RAHSIA MUDAH HAMIL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge